Hoe Aprmedia begon in 1994

Rens de Groot

De founding father van APR Media, Rens de Groot, begon in 1994 met het maken en distribueren van radio- en televisiecommercials en achtergrondmuziek. Onder meer voor een voorloper van het AD: het Rotterdams Dagblad tv.

Rens is ijzersterk in zowel techniek als creatie van beeld en geluid. Hij heeft een solide netwerk in de wereld van techniek en is geniaal in netwerken ja is ja en nee is nee en kan niet dat kent hij niet. Rens produceert en publiceert alles wat je kunt zien en horen: van dvd en luisterboek tot internet. In de productie en distributie van content weet hij voor klanten het onderste uit de kan te halen. In rap tempo. Zeker nu APR Media deelnemer is van SIDN zij de mogelijkheden eindeloos: idee, domeinnaam en content zijn bij Rens de Groot in goede handen.

Zonder administratieve rompslomp en overhead biedt APR Media u: mediastreamservice, ISP Hosting van uw websites en content, ADSL & SDSL verbindingen, music licenties en voice over service.


Rens heeft veel ervaring met de platenindustrie en met media- en reclamebureaus. Hij produceerde onder meer: ‘De lucht geklaard’ een film voor Shell,e-learningprojecten voor Kwikfit, een opleidings DVD van Pirelli voor de banden-en wielerbranche, Emi Music, V2, Sony PIAS, de VACO voor de autoindustrie,Lioris (zuinige ledlampen). Hij maakte ook de internet info en commercials voor de masteropleiding Research Master’s in Justice andSafety&Security van Erasmus Universiteit Rotterdam Zie www.aprmedia.nl/eur
Voor het Leger des Heils zijn mooie films gemaakt. Kijk en klik hier

Radio commercials maakte Rens onder meer voor: ID college Alphen aan den Rijn, www.avontuur.nl, Rotterdam Airport, het Collegevan Belastingadviseurs, Gezond&Wel, Free Record Shop, VACO.nl en SkyEurope.com.............en vele anderen. Dit gebeurt vaak in samenwerking met  Media Balance.Contact via contact formulier klik hier

 

Nieuws berichten

29-11-2015
Webserviceconnector is een feit
Lees meer